Aukioloaika arkisin klo. 10.00-16:00

SPREADING JOY & HAPPINESS

MITÄ ELÄMÄ OLISI ILMAN NAURUA JA ILOA
Sukkatukku on tarkoitettu kaikille lapsille ja nuorille. Jokaisella tulisi olla mahdollisuus harrastaa mitä haluaa ja samalla kokea yhteisöllisyyttä ja iloa. Meillä kaikilla on jotain yhteistä ja se vi olla jalkapallon pelaaminen, tanssiminen tai laulaminen mutta ennen kaikkea kyse on hauskanpidosta.

WE STARTED IN 1986

Olemme kaksi sukkatehtaassa kasvatettua sisarusta ja kuten sanontaan kuuluu niin ei omena kauas puusta putoa. Kasvoimme aikuisiksi ja ostimme omat sukkakoneet, ja siitä se kaikki sitten alkoi. Valmistimme sukkia muutaman vuoden ennen, kun perustimme Sukkatukun. Ja tässä olemme vuosia myöhemmin ja meillä on yhtä kivaa nyt kun silloin aikoinaan.

OUR PRODUCTS

Me Sukkatukussa pyrimme aktiivisesti työskentelemään kestävien materiaalien kanssa sillä ne ovat parempi valinta sinulle ja ympäristölle. Käytämme erilaisia materiaaleja ja tietyt materiaalit aiheuttavat vähemmän ympäristövaikutuksia kuin toiset ja vaativat vähemmän energiaa, vettä ja kemikaaleja.

Suosimme ”slow fashion” muotia missä laatu menee määrän edelle. Tarjoamme laajan valikoiman sekä korkean laadun.

SUSTAINABILITY

Meille tärkeää on, että vaatteet valmistetaan kestävällä tavalla ja että vähennämme ympäristövaikutuksia mahdollisuuksien mukaan. Uskomme että laatu, ympäristö ja etiikka liittyvät toisiinsa ja pyrimme jatkuvasti parantamaan tätä. Haluamme antaa asiakkaillemme positiivisen kokemuksen ostaessaan meidän tuotteitamme. Käytännössä kaikki vaatteemme valmistetaan Öko-tex sertifioiduista materiaaleista, joka tarkoittaa ettei vaatteissa ole yhtään terveydelle haitallisia kemikaaleja. Käytämme kakkien merinovillatuotteiden valmistuksessa mulesing-vapaata merinovillaa koska eläinten (lampaiden) hyvinvointi on meille tärkeää.