Usein kysyttyjä

25 vuoden liiketaipaleen aikana meiltä on kysytty lukuisia kysymyksiä joista yleisimmät kysymykset vastauksineen olemme koonneet tähän. Mikäli et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan asiaan, voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Kysymyksiä tilauksestanne

Pitääkö tilaus maksaa ennen tuotteiden vastaanottamista?

Ei tarvitse, Te saatte laskun tuotteiden mukana ja lasku on maksettava 15 vuorokauden kuluttua vastaanottamisesta.

Täytyykö meidän myydä tietyn summan edestä?

Ei, emme aseta vähimmäismyyntivaatimuksia. Te ansaitsette joka tapauksessa 7€/ myyty paketti.

Jos myyntiä ei toteudu

Jos myyntiä ei jostain syystä toteudu, veloitamme materiaalin toimituskulut €40.

Miten laadimme parhaimman myyntistrategian?

Keskustelkaa yhdessä kuinka paljon rahaa teidän täytyy tianata jotta voitte tehdä esim. luokkaretken jne. Laskekaa kuinka monta pakettia teidän pitää myydä jotta saavutatte tavoitteenne. Ryhmät joilla on selkeät tavoitteet ansaitsevat enemmän!

Tilaa myyntikuvastot kaikille myyjille. Ota vanhempasi ja muut sukulaiset mukaan myyntityöhönne jotta hekin tuntevat itsensä osalliseksi tavoitteissanne tinata rahaa luokkaretkeen, leiriikouluun tai turnaukseen.

Miksi valita Sukkatukku?

Meiltä löydät laatutuotteita joita on helppo myydä. Lisäksi tarjoamme pitkän maksuajan laskullenne ja annamme hyvän voiton.

Paljonko voimme tienata?

Kaikkien myyntipakkausten hinnat ovat 20 €, joista 7 € on suoraa voittoa ryhmälle.

Kenelle voimme myydä?

Voitte aloittaa myymällä tuttaville, ystäville, sukulaisille ja vanhempien työkavereille jne.

Mitä teen, jos joku ryhmän myyjistä ei voi tehdä tilausta verkossa?

Vastuuhenkilönä voit tehdä muiden ryhmäläisten tilauksia omilla tunnuksillasi.

Näytepakkaus?

Kun tilaatte annamme ilmaiseksi yhden näytepakkauksen joka sisältää 7 eri näytekappaletta. Jos haluatte useamman näytepakkauksen niin maksatte 13€/ pakkaus, joka maksetaan laskun yhteydessä.

Tietoja varainhankinnasta

Miten aloitamme?

Valitkaa vastuuhenkilö (vähintään 18 vuotta) ja rekisteröikää myyntikampanjanne sukkatukun kotisivuille. Kuvastot ja lomakkeet toimitetaan viikon sisällä.

Miten teemme, jos tulee useita jälkitilauksia?

Voitte tehdä tilauksen 14 päivän kuluessa päälähetyksen saapumisesta. Lähetämme jälkitilaukset samassa paketissa mahdollisten vaihtotuotteiden kanssa. Jälkitilausten rahti on ilmainen.

Toimitus

Toimitus ehdot?

Toimitus ja arvolisävero sisältyy kaikkiin hintoihin.
Henkilö joka on vastuussa tilauksista on oltava vähintään 18- vuotias. Teemme aina luottotietotarkistuksen.

Kuinka nopeasti saamme toimituksen?

Pyrimme lähettämään tilaamanne tuotteet 10 päivän sisällä tilauksenne vastaanottamisesta. Valitse toimitusosoite jossa joku on vastaanottamassa kuormaa päiväsaikaan. Huomioithan myös sesonkiaikojen (esim. joulukuun) mukanaan tuomat lisääntyneet tilausmäärät, joiden vuoksi toimitusaika voi olla hieman pidempi kyseisinä aikoina.

Jos en ole kotona toimituspäivänä?

Jos jostain syystä et ole kotona vastaanottamassa lähetystä, saat ilmoituksen jossa mainitaan seuraavan toimitusyrityksen päivämäärä ja arvioitu kelloaika.

Reklamaatiot ja vaihdot

Kuinka pian meidän pitää palauttaa mahdolliset palaututukset?

Kaikki palautukset on rekisteröitävä 14 päivää sisällä jakelusta. Vastuuhenkilö kerää myyjien mahdolliset vaihdot ja palautukset. Jokaisella ryhmällä on yksi ilmainen vaihto/palautus oikeus.

Miten toimimme, jos asiakas haluaa vaihtaa tai valitta tuotteesta?

Jos asiakas haluaa vaihtaa tuotteen, tulee hänen ottaa ensisijaisesti yhteyttä myyjään. Jos ryhmä on käyttänyt jo ilmaisen palautusrahdin, voi asiakas tehdä valituksen tuotteesta suoraan verkkosivuillamme www.sukkatukku.fi.