Aukioloaika arkisin klo. 10.00-16:00

Usein kysyttyä - FAQS

Yleisiä kysymyksiä

Varainhankintaa tekevät koululuokat ja seurat. Yksityishenkilön osalta varainkeruu ei ole mahdollista.

Tarjoamme laajan valikoiman ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan. Myyntiä on helppo hallita ja pakkaamme tilaukset myyjäkohtaisesti. Saatte 30% tuoton koko myynnistä. Lähetämme myyntimateriaalin sekä tuotteet veloituksetta.

Emme aseta vähimmäismyyntivaatimuksia, mutta näemme mielellämme että suurin osa myyjistä on mukana myyntityössä.

Ansionne per myyty pakkaus on 4 - 15 € per myyty pakkaus ( 30% myyntihinnasta).

Suosittelemme että myytte aktiivisesti kahdesta neljään viikkoon jokaisen myyntitapahtuman yhteydessä.

Aloituspakkauksen kanssa annamme ilmaiseksi yhden näytepakkauksen joka sisältää 7 satunaista näytekappaletta.

Aloituspaketti sisältää kuvastot, tilauslistat sekä sisäänkirjautumistiedot jokaiselle myyjälle. Ryhmä saa myös yhden ilmaisen näytepakkauksen.

Meillä on vuoden aikana käynnissä erilaisia ​​kampanjoita. Lue lisää meneillään olvesta kampanjan ehdoista verkkosivuiltamme. Kampanjakoodin tulee täyttää myynnin alkaessa.

Suurin osa tuotteistamme valmistetaan Turkissa ja osa Kiinassa. Teemme tiivistä yhteistyötä toimittajiemme kanssa ja vierailemme tehtaissa säännöllisesti. Vaadimme, että tuotteidemme kemialliset tasot eivät ylitä EU-standardeja. On myös tärkeää että tehtaillamme ei käytetä lapsityövoimaa ja että ne noudattavat kunkin maan lakeja ja määräyksiä.

Käytämme vain sertifioitua mulesing-vapaata merinovillaa tuotteissamme.

VAIHDOT, PALAUTUKSET JA REKLAMAATIOT

Kaikki palautukset on ilmoitettava 14 päivää sisällä jakelusta. Vastuuhenkilö kerää myyjien mahdolliset vaihdot ja palautukset. Jokaisella ryhmällä on yksi ilmainen vaihto/palautus oikeus.

Jos kyseessä on virheellinen toimitus tai vaihto, ota yhteyttä myyjään jolta ostit tuotteesi. Jos tilauksen vastaanottamisesta on kulunut pidempi aika voit itse tehdä vaihdon meille, mutta silloin vastaat itse tuotteen palautuksesta Sukkatukulle. Lähetämme uuden tuotteen sinulle veloituksetta. Reklamaation voit itse rekisteröidä verkkosivuillamme ottamatta yhteyttä myyjään.

TOIMITUS

Lähetämme myyntimateriaalit muutaman päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Saat saapumisilmoituksen tekstiviesillä kun pakettisi on saapunut noutopisteeseen.

Lähetämme tuotteet vastuuhenkilön ilmoittamaan osoitteeseen 2-3 viikon kuluttua siitä, kun tilaus on saapunut Sukkatukulle. Huomioithan myös sesonkiaikojen (esim. joulukuun) mukanaan tuomat lisääntyneet tilausmäärät, joiden vuoksi toimitusaika voi olla hieman pidempi kyseisinä aikoina. Kun tilaus on lähtenyt meiltä, saapuu siitä yhteyshenkilölle sähköposti toimittajalta ja tuotteet ovat perillä n. 2 -7 arkipäivän kuluttua sähköpostista. Paketit lähetetään kotiin/kouluun/ työpaikalle toimitettuna UPS:n kautta.

Jos jostain syystä et ole kotona vastaanottamassa lähetystä, saat ilmoituksen jossa mainitaan seuraavan toimitusyrityksen päivämäärä ja arvioitu kelloaika.

MYYNNISTÄ LISÄÄ

Voit pyytä uuden tunnuksen Sukkatukun asiakaspalvelusta tai ryhmänne yhteyshenkilöltä.

Ota yhteyttä ryhmänne yhteyshenkilöön ja kysy onko lisätilaus mahdollista tehdä.