Aukioloaika arkisin klo. 10.00-16:00

Usein kysyttyjä

Kysymyksiä tilauksestanne

Ei. Lasku lähetetään tuotteiden mukana. Laskulla on 15 päivää maksuaikaa.

Ei, emme aseta vähimmäismyyntivaatimuksia. Te ansaitsette joka tapauksessa 30%/ myyty paketti.

Jos myyntiä ei jostain syystä toteudu, veloitamme materiaalin toimituskulut.

Keskustelkaa yhdessä kuinka paljon rahaa teidän täytyy tianata jotta voitte tehdä esim. luokkaretken jne. Laskekaa kuinka monta pakettia teidän pitää myydä jotta saavutatte tavoitteenne. Ryhmät joilla on selkeät tavoitteet ansaitsevat enemmän! Tilaa myyntikuvastot kaikille myyjille. Ota vanhempasi ja muut sukulaiset mukaan myyntityöhönne jotta hekin tuntevat itsensä osalliseksi tavoitteissanne tinata rahaa luokkaretkeen, leiriikouluun tai turnaukseen.

Meiltä löydät laatutuotteita joita on helppo myydä. Lisäksi tarjoamme pitkän maksuajan laskullenne ja annamme hyvän voiton.

Kaikkien myyntipakkausten hinnat 10-50 €/ paketti, joista 30% on suoraa voittoa ryhmälle.

Ystäville, sukulaisille, naapureille j.n.e

Vastuuhenkilönä voit tehdä muiden ryhmäläisten tilauksia omilla tunnuksillasi.

Kun tilaatte annamme ilmaiseksi yhden näytepakkauksen joka sisältää 7 eri näytekappaletta. Jos haluatte useamman näytepakkauksen niin maksatte 13€/ pakkaus, joka maksetaan laskun yhteydessä.

Tietoja varainhankinnasta

Valitkaa vastuuhenkilö (vähintään 18 vuotta) ja rekisteröikää myyntikampanjanne sukkatukun kotisivuille. Kuvastot ja lomakkeet toimitetaan viikon sisällä.

Voitte tehdä tilauksen 14 päivän kuluessa päälähetyksen saapumisesta. Lähetämme jälkitilaukset samassa paketissa mahdollisten vaihtotuotteiden kanssa. Jälkitilausten rahti on ilmainen.

Toimitus

Toimitus ja arvolisävero sisältyy kaikkiin hintoihin. Henkilö joka on vastuussa tilauksista on oltava vähintään 18- vuotias. Teemme aina luottotietotarkistuksen.

Lähetämme tuotteet vastuuhenkilön ilmoittamaan osoitteeseen 2-3 viikon kuluttua siitä, kun tilaus on saapunut Sukkatukulle. Huomioithan myös sesonkiaikojen (esim. joulukuun) mukanaan tuomat lisääntyneet tilausmäärät, joiden vuoksi toimitusaika voi olla hieman pidempi kyseisinä aikoina. Kun tilaus on lähtenyt meiltä, saapuu siitä yhteyshenkilölle sähköposti toimittajalta ja tuotteet ovat perillä n. 2 -7 arkipäivän kuluttua sähköpostista. Paketit lähetetään kotiin/kouluun/ työpaikalle toimitettuna UPS:n kautta.

Jos jostain syystä et ole kotona vastaanottamassa lähetystä, saat ilmoituksen jossa mainitaan seuraavan toimitusyrityksen päivämäärä ja arvioitu kelloaika.

Reklamaatiot ja vaihdot

Kaikki palautukset on rekisteröitävä 14 päivää sisällä jakelusta. Vastuuhenkilö kerää myyjien mahdolliset vaihdot ja palautukset. Jokaisella ryhmällä on yksi ilmainen vaihto/palautus oikeus.

Jos asiakas haluaa vaihtaa tuotteen, tulee hänen ottaa ensisijaisesti yhteyttä myyjään. Jos ryhmä on käyttänyt jo ilmaisen palautusrahdin, voi asiakas tehdä valituksen tuotteesta suoraan verkkosivuillamme www.sukkatukku.fi.