Aukioloaika arkisin klo. 10.00-16:00

NÄIN MYYNTI TOIMII- 4 HELPPOA VAIHETTA

Valitse vastuuhenkilö joka on vähintään 18-vuotias. Vastuuhenkilö luo tilin ja rekisteröi luokan, ryhmän tai yhdistyksen sukkatukun verkkosivustolla. Vastuuhenkilö jakakaa kuvastot, tilauslomakkeet ja kirjautumistiedot myyjille. Kun myyntikausi päättyy vastuuhenkilö lähettää kaikkien tilaukset Sukkatukulle.

1.REKISTERÖIDY

Valitkaa vastuuhenkilö (18 v) joka rekisteröi joukkueen tai luokan Sukkatukku.fi sivuilla.Lähetämme aloituspaketin joka sisältää kuvastot, tilauslomakkeet, myyjien kirjautumistiedot sekä tuotenäytteet, jotka saatte viikon sisällä.

2.ALOITA MYYNTI

Myyjät aktivoivat tilinsä ja saavat linkin omaan verkkokauppaan. Jakakaa verkkokaupan linkki ja esitelkää kuvasto mahdollisimman monelle. Pakkaamme aina myyjän ja tiimin mukaan. Toimitus lähetetään n 5-10 työpäivän sisällä.

3. JAA JA OTA MAKSU

Jaa tilaukset myyjille ja tarkista että sisältö vastaa lähetyslistaa.Myyjät toimittavat tuotteet asiakkailleen sekä ottavat maksun ja tilittävät myydyt tuotteet vastuuhenkilölle.

4. MAKSA LASKU

Vastuuhenkilö maksaa Sukkatukun laskun ja voittoosuus 30% kokonaismyynnistä jää teille. Olette valmiita!

TILAA ILMAINEN INFO!

Täytä vieressä oleva tilauslomake niin lähetämme infopaketin sinulle. Infopaketti ei sido sinua mihinkään, eikä siitä synny kuluja. Lataa PDF tiedot

Info på svenska. Ladda ner och skriv ut PDF