Asiakaspalvelu

OTA YHTEYTTÄ

Mitä asia koske

Nimi

Sähköposti

Kännykkänumero

Muuta

POIKKEUSAUKIOLOAJAT 

Covid 19 aikana

Ma – To  Auki 10.00 – 13.00

Perj. Suljettu

Pyhäpäivät – Suljettu

Suljettu jouluksi ja uudeksi vuodeksi. 

Kesätauko: 8.7.2021 – 9.8.2021

 

VAIHTO & PALAUTUS

Vaihto toiseen tuotteeseen tai kokoon?
Jos haluat vaihtaa ota ensisijaisestin yhteyttä myyjään jolta ostit tuotteesi, voit ottaa myös meihin yhteyttä meidän yhteydenottolomakkeella tai vaihtoehtoisesti soittaa meille. Vaihto on tehtävä 30 päivän kuluessa toimituksesta.  Älä koskaan palauta mitään ennen kun olemme olleet sinuun yhteydessä.

Kadutko ostoksesi?
Jos kadut ostoksesi ja haluat saada rahasi takaisin, ota yhteyttä yhdistykseen, joukkueeseen tai koululuokkaan joka on myynyt tuotteet sinulle niin he auttavat sinua palautuksesi kanssa.

REKLAMAATIOT

Reklamaatio.
Jos tuote on rikki tai viallinen voit aina reklamoida sen ja me lähetämme sinulle korvaavaan tuotteen. Täytä yhteydenottolomake ja selitä reklamaation syy. Älä palauta virheelistä tuotetta meille ennen kun olemme olleet sinuun yhteydessä. 

Vuoden takuu. Annamme tuotteille vuden takuun materiaali- ja valmistusvirheiden varalle. Valmistusvirheen ilmetessä tuote korvataan uudella vastaavanlaisella tuotteella. Takuu ei kata säännöllisen käytön aiheuttamaa kulumista eikä tuotteen virheellisestä hoidosta johtuvia vaurioita. 

TILAUSLOMAKE

Tästä voit ladata Tilauslomakkeen (PDF) ja tulostaa.

KUITTI

Tästä voit ladata KUITTI (PDF) ja tulostaa.